Американският предприемач и инвеститор в криптовалути Майкъл Терпин е завел

...
Американският предприемач и инвеститор в криптовалути Майкъл Терпин е завел
Коментари Харесай

Инвеститор съди AT&T заради загуба на криптовалута

Американският бизнесмен и вложител в криптовалути Майкъл Терпин е завел иск за $224 милиона против мобилния оператор AT&T, обвинявайки компанията в машинация и демонстрация на груба немарливост, свързани с кражбата на цифрова валута от персоналния му акаунт, написа Reuters.

Терпин твърди, че на 7 януари т.г. токените са били откраднати посредством " кражба на цифрова еднаквост " на неговия мобилен акаунт. По време на действието, трите милиона токена са коствали към $23,8 милиона. Терпин търси и $200 милиона в наказателните вреди.

В недоволството написа още, че AT&T и преди е имала сходни случаи - на кражба на еднаквост - и управляващите са правили инспекции. Кражбата на криптовалутата е станала, като неговият акаунт е бил трансфериран на интернационална незаконна организация.

Това е станало посредством SIM картата на устройството. Операторът е бил измамен да трансферира номера на нова карта, която не е била благосъстоятелност на Терпин. Когато крадецът получи достъп до телефонния номер, той може да промени паролите на истинския притежател в интернет.

АТ&T оспорва обвиняванията. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР