Американският посланик в Европейския съюз, Гордън Съндланд, бе обвинен в

...
Американският посланик в Европейския съюз, Гордън Съндланд, бе обвинен в
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ в ЕС е обвинен в секс тормоз

Американският дипломат в Европейския съюз, Гордън Съндланд, бе упрекнат в полов тормоз от три дами, съобщи „ Би Би Си “. Според изказванията, оповестени в началото в американски медии, насилието е упражнявано преди той да заеме актуалната си дипломатическа позиция, до момента в който е развивал хотелиерския си бизнес в Портланд и Сиатъл.

Жертвите споделят, че откакто отхвърлят половите му подмятания, Съндланд се опитал да им отмъсти със словесни офанзиви, отдръпване на предложения и вложения. Една от дамите, Никол Воугъл, е притежател на медията Portland Monthly, в която за първи път се появи новината. Тя оповестява, че се е запознала с сегашния дипломат през 2003 година на бизнес среща, с която желала да обезпечи инвестиция за списанието си. Накрая той я отвел в стаята на един от хотелите си, сграбчил лицето ѝ и я целунал. Тя обаче отклонила намеците му и си тръгнала, а по-късно получила имейл, в който той променял изискванията по уговорената по-рано инвестиция.

В публично изказване по случая посланикът разказа изявленията като „ подмолна публицистика “. Той отхвърли обвиняванията и счита, че са свързани с обстоятелството, че все още е главен очевидец в чуванията за импийчмънт на американския президент Доналд Тръмп. „ Тези погрешни изказвания за нежелани докосвания и целувки са измислени и имам вяра, че са съгласувани с политически цели “, разгласи той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР