Американският посланик у нас Херо МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro

...
Американският посланик у нас Херо МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro
Коментари Харесай

Херо Мустафа за борбата с коронавируса: Ние сме до вас

Американският дипломат у нас Херо Мустафа  Херо Мустафа Херо Мустафа (на британски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски посланик, разгласява ново видео, в което приказва на български език. Този път мотивът е ковид.

Мустафа съобщи, че Съединени американски щати е паралелно до България в борбата със болестта. Видеото бе оповестено на формалната страница във фейсбук на посолството.

"От името на посолството на Съединени американски щати бих желала да поднеса откровени благодарности на всички българи, които са на първа линия в битката с ковид ", съобщи тя.

Проф. Костов показа Медицинския съвет към Министерски съвет и разгласи: Не желаеме да влизаме в борба с спешния щаб

Посланикът означи още приноса на всички, които са се присъединили интензивно в ограниченията за противопоставяне, измежду които българските медици и чиновниците на органите по реда.

"Вие олицетворявате най-хубавото от България и ние сме паралелно до вас ", съобщи още Мустафа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2215  Отложиха Олимпиадата в Токио Отложиха Олимпиадата в Токио  Астронавт от НАСА дава препоръки по какъв начин да преживеем обществената изолираност Астронавт от НАСА дава препоръки по какъв начин да преживеем обществената изолираност  Мъж умря при опит за самолечение на ковид с антималарийно лекарство в Съединени американски щати Мъж умря при опит за самолечение на ковид с антималарийно лекарство в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР