Американският посланик Ерик Рубин не прогнозира скорошно отпадане на визите

...
Американският посланик Ерик Рубин не прогнозира скорошно отпадане на визите
Коментари Харесай

Американският посланик не прогнозира скорошно отпадане на визите за българи до САЩ


Американският дипломат Ерик Рубин не предвижда скорошно отпадане на визите за българи. По думите му обаче, се поставят старания пътуването за океана да бъде облекчено.

Рубин взе участие в откриването на барелеф на 28-ия американски президент Удроу Уилсън, защитил териториалната целокупност на България в договарянията по контракта с Ньой.

Инициативата за слагане на барелеф на президентът Удроу Уилсън в Пловдив е на Тракийското сдружение „ Войвода Руси Славов ", осведоми Българска национална телевизия.

Церемонията през днешния ден е символна, тъй като историята не се помни задоволително, съобщи американският дипломат.

Н. Пр. Ерик Рубин - дипломат на Съединени американски щати в България: На него принадлежи концепцията за сформирането на обществото на народите и в случай че тази концепция се беше осъществила в това число и в неговата лична страна, ориста на човечеството щеше да бъде друга. Създаването на организацията на Обединените народи след Втората международна война се основава на концепциите и на идеалите на президента Уилсън.

Няма възможност визите за българи за Съединени американски щати да отпаднат, сподели още американският дипломат.

Н. Пр. Ерик Рубин - дипломат на Съединени американски щати в България: Мисля, че както ние, по този начин и българското държавно управление работим интензивно, с цел да създадем по този начин, че българите да пътуват по-лесно до Съединените щати. Законът, според който би могла да отпадне програмата за визовия режим зависи от Конгреса, той е в ръцете на Конгреса и само Конгреса може да го промени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР