Американският посланик Ерик Рубин изрази надежда, че преговорите за изтребителите

...
Американският посланик Ерик Рубин изрази надежда, че преговорите за изтребителите
Коментари Харесай

Американският посланик изрази надежда, че преговорите за Ф-16 ще приключат бързо


Американският дипломат Ерик Рубин изрази вяра, че договарянията за изтребителите ще приключат бързо. Това разяснява той, откакто във вторник Конгресът на Съединени американски щати даде позволение България да закупи изтребители Ф-16 при таван на договорката от близо три милиарда лв..

" Надяваме се на бързо привършване на договарянията, откакто към този момент имаме утвърждението на Конгреса, зависи от българското държавно управление да реализира съглашение. Няма по какъв начин да навлизаме в елементи. Но се надяваме да е скоро. Не съм подготвен да отговоря на въпроса ви за цената. Работим интензивно с нашите българските съдружници и сътрудници, с цел да има съглашение, което да е задоволително и за двете страни. И което да извърши условията на България. Оптимист съм, че това ще се случи ", съобщи американският дипломат у нас, представен от БНР.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов означи във вторник, че реалистичната цена е към 2 милиарда лв.. Тече двуседмичен период, в който американското държавно управление ще даде на българската страна план на контракт.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР