Американският портал Page Six публикува снимки, които според журналисти изобразяват

...
Американският портал Page Six публикува снимки, които според журналисти изобразяват
Коментари Харесай

Появиха се СНИМКИ на побоищата, които Анджелина Джоли твърди, че е получила от Брад Пит

Американският портал Page Six разгласява фотоси, които съгласно публицисти изобразяват пострадвания, получени от Анджелина Джоли по време на абсурда й с Брад Пит на борда на частен аероплан през 2016 година, които тя даде на ФБР, настоявайки някогашният й брачен партньор да бъде измамен под отговорност. На фотосите - ръката и лакътя на актрисата са с натъртвания.

Според отчет на ФБР Джоли е споделила на следователите, че пийнал Пит й е крещял в тоалетната на борда на полет назад от Ница за Съединени американски щати. Тя твърди, че Брад я е „ хванал за главата “, „ сграбчил я за раменете “, раздрусал я, блъснал я към стената на банята и й крещял: „ Ти съсипваш това семейство “.
 Джоли Синина на ръката на Анджелина Джоли Снимка: pagesix.com
Две от малолетните им деца, чиито имена бяха редактирани в отчета, „ стояха пред вратата, плачеха и питаха: „ Добре ли си, мамо? “, сподели тя.

Твърди се, че Пит извикал в отговор: „ Не, мама не е добре. Тя унищожава това семейство. Тя е луда “, се споделя в обявата.

Актрисата твърди, че тези думи предизвикали тогава 15-годишния Мадокс да се застъпи за нея, което доста ядосало брачна половинка й. След това Джоли добави, че го е видяла да тича към едно от децата, " като че ли щеше да нападна ". При това я блъснал мощно, като й нанесъл контузии на гърба и лакътя.

Докладът включва черно-бели фотокопия на фотоси, както и ръкописни страници, най-вече редактирани, предоставени от Джоли от нейните деца, съдържащи описания на случая.
 наблягане Следата от удара по лакътя на актрисата Снимка: pagesix.com
По време на кавгата Джоли също твърди, че Пит е споделил за едно от децата им, че „ наподобява като шибано дете от Колумбайн “. Според нея Брад траял да пие по време на пътуването, а по-късно я залял с бира. След като пристигнали в Лос Анджелис, се твърди, че двойката още веднъж се е скарала и Пит не пускал нея и децата да слязат от самолета в продължение на 20 минути.

Актьорът не е задържан или упрекнат по отношение на случая, откогато ФБР завърши следствието си през ноември 2016 година Според отчета, след обзор на изказването за евентуалната причина, обвързвано с случая, представител на американската прокуратура разискал следствието с сътрудник на ФБР.

„ Всички страни се съгласиха, че наказателни обвинявания в този случай няма да бъдат повдигнати заради няколко фактора “, се споделя в изказването.

Не толкоз от дълго време медиите писаха, че животът на Пит стартира да се усъвършенства и в този момент той се среща с жена, чието име е незнайно на пресата. В същото време артистът се оплака, че някогашната му брачна половинка продължава да му скапва настроението и да основава проблеми.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР