Американският писател Стивън Кинг продаде правата за екранизация на три

...
Американският писател Стивън Кинг продаде правата за екранизация на три
Коментари Харесай

Стивън Кинг продаде правата за екранизация на три истории за 3 долара

Американският публицист Стивън Кинг продаде правата за екранизация на три от четирите новели в сборника си If It Bleeds („ Ако кърви “). По традиция, за всяко от творбите той е изискал по 1 $, написа Монитор.
„ Телефонът на мистър Хариган “ - история за момченце, което приказва по телефона със собствен починал комшия, ще бъде снимана от Netflix и Blumhouse. Бен Стилър е придобил правата за „ Плъхът “ - роман, в който публицист подписва странна договорка с плъх, за което след това ще би трябвало да заплати скъпо и прескъпо. Стилър се готви да бъде по едно и също време продуцент и режисьор на кино лентата, в който също по този начин ще извърши и основната роля.
С екранизацията на „ Животът на Чък “ - за млад мъж с инфектиране на мозъка, ще се заеме филмовата компания Protozoa, а плана ще продуцира известният кинорежисьор Дарън Аронофски („ Черен лебед “, „ Реквием за една фантазия “, „ Кечистът “).
Четвъртата и последна повест в сборника Let It Bleed към този момент е свободна, само че съгласно някои медии правата за филмирането й може да придобие HBO. Главната героиня в творбата е детективът ясновидка Холи Гибни, която участва и в други книги на Стивън Кинг, като да вземем за пример в нашумялата в последно време творба " Другият " (The Outsider). В този случай тя проверява гърмеж в учебно заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР