Американският писател-фантаст и автор на поредицата от романи Песен за

...
Американският писател-фантаст и автор на поредицата от романи Песен за
Коментари Харесай

Харесва ли Джордж Мартин първия сезон на Домът на дракона

Американският писател-фантаст и създател на поредицата от романи „ Песен за огън и лед “ Джордж Мартин показа усещанията си от екранизацията на предисторията на паметния сериал „ Игра на тронове “ - „ Домът на дракона “, чийто първи сезон върви в момента по НВО. 

Писателят похвали работата на основателите на сезона в обява „ Мисля, че  Райън (б.р. сценаристът на новата поредност Райън Кондъл свърши в действителност добра работа със " скоковете във времето ". Харесвам както по-младите Алисент и Ренира (б.р. пра-пра-бабата на Денерис от " Игра на тронове " ), по този начин и техните по-възрастни версии и актрисите, които ги играят. Истината е, че има необикновен актьорски състав и аз ги обичам всички. Иска ми се да имахме повече време да проучим връзката сред Ренира и сер Харвин (баща на извънбрачния първороден наследник и брат му на Ренира), брака на Демън (брат на бащата на Ренира, крал Визерис, който по-късно подписва брак с нея) и Лена, престоят им в Пентос, раждането на другите деца. И да, Алисент (б.р. брачна половинка на крал Визерис Таргариен) даде на Визерис четири деца, трима сина и една щерка. Най-малкият им наследник Дейрон към този момент е в Стария град, просто нямаха време да го покажат този сезон “, написа той.

Мартин означи, че в актуалните сериали сезоните включват по-малко епизоди, до момента в който в неговото детство сезоните на някои сериали можеше да включват над 3о епизода. Според него за цялостното отразяване на историята на " Домът на дракона " ще са нужни четири сезона от по 10 епизода.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР