Американският певец Кание Уест заяви отново, че възнамерява да се

...
Американският певец Кание Уест заяви отново, че възнамерява да се
Коментари Харесай

Кание Уест ще се кандидатира за президент на САЩ

Американският артист Кание Уест съобщи още веднъж, че има намерение да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, написа РИА " Новости ".

" Сега ние сме длъжни да осъществяваме очакванията на Америка, като се доверяваме на Бог, сплотяваме визията си и построяваме нашето бъдеще. Аз ще се кандидатирам за президент на Съединените щати ", написа Уест в Twitter.

В момента не е ясно през коя година Уест ще се включи в предизборна акция и ще се бори за президентския пост, само че той е придружил известието с хаштага „ Визия 2020 “. По традиция единствено претендентите на двете водещи партии - Републиканската и Демократичната, имат действителни шансове да бъдат определени - тази година те към този момент бяха избрани, а точно Доналд Тръмп и Джо Байдън. В същото време има няколко случаи, при които претендентите от трети партии или безпартийни са получили забележителен брой гласове. Към момента последният, който съумя, бе предприемачът Рос Перо, който се кандидатира през 1992 година и завоюва 19% от гласовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР