Американският певец и продуцент Ар Кели е обвинен в документален

...
Американският певец и продуцент Ар Кели е обвинен в документален
Коментари Харесай

Документален филм обвинява Ар Кели в педофилия

Американският артист и продуцент Ар Кели е упрекнат в документален филм, предаван в четвъртък, през вчерашния ден и през днешния ден, в полови връзки с няколко девойки под 16 години по времето, когато той е бил пълновръстен. Тези действия могат да бъдат наказуеми в някои американски щати, съобщи Франс прес.

 
Филмът с дълготрайност шест часа е предаван от кабелната телевизия Лайвтайм в шест серии. Той хвърля нова светлина върху обвиняванията, отправяни от няколко години против Ар Кели, чието име е Робърт Силвестър Кели. Пред 2002 година Ар Кели беше упрекнат, че е снимал полови актове сред него и момиче на 14 години. В последна сметка той беше оправдан през 2008 година
 
За задачите на документалната продукция, озаглавена " Да оцелееш от Ар Кели ", екипът е направил изявленията с десетки хора, които са общували с артиста. Бивши хористки описват, че са били очевидци на полови връзки сред Ар Кели и три девойки под 16 години, по-специално певицата Алия, починала в самолетна злополука през 2001 година По времето, когато съгласно интервюираните тя е имала връзка с Ар Кели, тя е била на 15 години. Майката на Алия - Даян Хоутън отхвърля изказванията и упреква една от хористките в неистина.

 Ар Кели Gulliver/Getty Images-->
В документалния филм други дами обрисуват Ар Кели като манипулатор, податлив към принуждение и като фен на доста младите дами, които той карал да му викат " татенце ". Във кино лентата Лизет Мартинес, която Ар Кели срещнал, когато била на 17 години, а той на към 30, го упрекна, че е станала жертва на полов тормоз от негова страна и на физическа експанзия по време на връзката им, траяла няколко години. Тя сподели, че Ар Кели е откраднал живота й, като я е тормозил по този метод.
 
Засега звукозаписната компания Ар Си Ей на Ар Кели не е коментирала информациите. През май платформата за онлайн музика Спотифай изтегли от плейлистите си всички части на Ар Кели след апел от придвижването " Времето изтече " да " скъса всички мостове " с артиста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР