Американският певец Чарли Пут обяви, че е подложен на кибертормоз

...
Американският певец Чарли Пут обяви, че е подложен на кибертормоз
Коментари Харесай

Чарли Пут обвини феновете на BTS в тормоз - slava.bg

Американският артист Чарли Пут разгласи, че е подложен на кибертормоз от страна на почитателите на корейската пердах тайфа BTS. Изпълнителят на How Long разкри, че всекидневно фенове на групата пишат обидни мнения по негов адрес в обществената мрежа TikTok.

Според почитателите, младата вяра на американската музика се е възползвал от славата на любимците им, с цел да получи по-голямо въздействие в промишлеността. Те цитират общо осъществяване сред Пут и Чон Чонг Кук (Jungkook) от 2018 година

„ Обикновено не обръщам внимание на такива неща, само че тук нещо би трябвало да бъде казано. Това рисково и токсично надвикване в интернет би трябвало да спре. Аз съм на 28 години и не се въздействам, когато чужд за мен човек ми напише грозно известие. Знам обаче, че в случай че това се случваше преди 10 години, сходен език щеше да нарани надълбоко и си мисля за всички тези млади деца, които виждат сходни известия всеки ден “, разяснява Пут.

Той е безапелационен, че харесва момчетата от BTS и се възхищава на творчеството им. Изпълнителят прикани и към по-приятелско отношение даже към непознатите онлайн.

Източник: Monitor
Снимка: Pinterest
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР