Американският пазар отбеляза най-слабата си седмица от края на борсовата

...
Американският пазар отбеляза най-слабата си седмица от края на борсовата
Коментари Харесай

Уолстрийт записа първа негативна седмица за годината

Американският пазар означи най-слабата си седмица от края на борсовата промяна през декември до момента. Индексът S&P 500 слезе до нивото от 2750 пункта, откакто не съумя да преодолее основното ниво от 2800 пункта, оповестява " Мениджър Нюз ".

``
реклама

Това не наподобява значително придвижване за толкоз динамичен пазар като американския, само че беше задоволително, с цел да постави завършек на два месеца непрестанно повишаване. Причините за спада на Уолстрийт са най-вече пазарни. Американските показатели се повишиха доста за малко време и доближиха прекупени нива. Инвеститорите реагираха на икономическите вести, тъй като те бяха свързани с растежа в световен мащаб, само че най-много донесоха отрицателни изненади за пазара. Миналата седмица започва със спад за китайската стопанска система, който в действителност демонстрира, че проблемите се придвижват и по света. Европейската централна банка в допълнение хвърли сянка върху пазарите с проверката надолу на упования стопански напредък в еврозоната до нивото от 1.1% за тази година. Централната банка също така ще започва през септември третата подред стратегия за стимулиране на банковото кредитиране в еврозоната, с цел да поддържа икономическия напредък. Дъното на фондовите показатели, обаче, стана в петък, когато данните за пазара на труда в Съединени американски щати изненадаха неприятно с доста ниския брой на новите работни места за февруари. Това може да се окаже еднократен резултат, заради по-голямото наемане на чиновници през предходните два месеца и заради климатичните особености през тази зима. Инвеститорите се концентрираха върху останалите вести от отчета за пазара на труда, като понижението на безработицата и покачването на заплащането. Това докара до последователно превръщане на пазара в петък и до изтриване на загубите за деня. Почти всички браншове и акции завършиха седмицата с понижение. Единствено комуналните услуги, които са отбранителен бранш, регистрираха облаги през седмицата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР