Американският отдел на Samsung отново тролна Apple със своето ново

...
Американският отдел на Samsung отново тролна Apple със своето ново
Коментари Харесай

Samsung отново се присмя на Apple в новия си рекламен клип

Американският отдел на Samsung още веднъж тролна Apple със своето ново рекламно видео. Това е следващия път, когато Samsung се майтапи със своя съперник от Купертино.
Действието в клипа на Samsung протича във фирмения магазин на Apple. Млада жена пита съветник продавача на комерсиалния център, каква е скоростта на изтегляне на файлове на флагманския модел iPhone X. Тя е чула, че този смарт телефон не е с най-висока скорост измежду топ-моделите. Специалистът дава отговор, че „тя е по-висока, в сравнение с iPhone 8„. Но момичето не се предава: „Все отново тя не е по-висока, в сравнение с Galaxy S9? А аз си мислех, че това е смарт телефонът на бъдещето„.

Може да се каже, че шегата е удачна, тъй като Apple в своя уебсайт употребява слогана „Кажете здравей на бъдещето“, с цел да опише iPhone X.



Клипът демонстрира странната реакция на консултанта, който в този случай явно няма какво да отговори.

Наистина, в Galaxy S9 се употребява LTE модем със скорост за продан на данните до 1,2 Gb/s. Безжичният модул, подложен в iPhone X работи два пъти по-бавно – със скорост 600 Mb/s. Според появилата се неофициална информация, смарт телефоните на Apple от 2018 година ще имат гигабитови LTE модули.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР