Американският национален съвет за безопасност на транспорта /NTSB/, заяви че

...
Американският национален съвет за безопасност на транспорта /NTSB/, заяви че
Коментари Харесай

САЩ ще участват в разследването на авиокатастрофата в Иран

Американският народен съвет за сигурност на превоза /NTSB/, съобщи че ще се причисли към следствието на аргументите за злополуката на украинския авиолинер „ Боинг “, който се разруши в Иран, заяви Агенция Франс Прес.

В изказване, оповестено на профила си в Туитър, организацията показва, че е „ получила публично съобщение “ от Иран за злополуката, станала в сряда.

Самолетът, създаден в Съединени американски щати „ Боинг 737 “, падна минути след политане от летището в Техеран и малко откакто Иран изстреля ракети по военни бази в Ирак, в които се обитават американски войски.

“NTSB дефинира собствен упълномощен представител за присъединяване в следствието на злополуката ”, съобщи американската организация, която изследва транспортните катастрофи.

“NTSB продължава да следи обстановката към злополуката и да прави оценка равнището си на присъединяване в следствието, което ще бъде ръководено от Иран ”, се споделя в изказването.

“Както при всяко следствие, в което взе участие NTSB, организацията няма да спекулира авансово за аргументите за злополуката ”, обявиха от организацията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР