Американският национален отбор по скоростно пързаляне привлече вниманието на феновете,

...
Американският национален отбор по скоростно пързаляне привлече вниманието на феновете,
Коментари Харесай

Олимпийски екипи с "петна" около слабините предизвикаха забавни коментари

Американският народен тим по скоростно пързаляне притегли вниманието на почитателите, само че не с представянето си в Пьонгчанг, а поради любопитни екипи. По традиция по тях има две контури, разнообразни по цвят от главния.

Този път обаче става дума за светли " петна " в региона на... слабините. Докато те съвсем не се виждат по време на конкуренция, когато състезателите са изправени нещата не стоят по този начин.

Не е изненада, че в обществената мрежа " Туитър " към този момент има занимателни мнения по тематиката.

" Човече, това е необичайно място за слагане на светли кръгчета ", написа консуматор. Друг път поглежда на нещата от различен ъгъл: " Изчакайте да се извърнат и погледнете. Сякаш имат цел откъм гърба. "

Всъщност за странния и леко смешен тип на екипите има пояснение. Материалът, употребен за направата на " петната ", е по-нежен и понижава триенето с до 65%.

Интересното е, че за дизайна на униформите дава отговор компанията " Ъндър Армър ", на която е лишило цели 4 години, с цел да свърши работата си.

На Олимпиадата в Сочи през 2014 година американците също се доверили на " Ъндър Армър ", само че сменили екипите по средата на Игрите, обвинявайки ги за слабото си показване.

В Русия Щатите не завоюваха орден в скоростното пързаляне за пръв път в последните 30 години. Засега " янките " се показват по-добре. През уикенда Джон-Хенри Крюгер завоюва сребро на 1000 м от Пьонгчанг 2018.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР