Американският музикант Колт Форд обеща на феновете, че това старо

...
Американският музикант Колт Форд обеща на феновете, че това старо
Коментари Харесай

Американската кънтри звезда Колт Форд обещава да се върне на сцената след здравословни проблеми

Американският музикант Колт Форд даде обещание на почитателите, че „ това остаряло провинциално момче ще се върне “, откакто получи здравословни затруднения.

The Съобщава се, че 53-годишният е бил признат в интензивно поделение, откакто е получил инфаркт при започване на април след зрелище в Гилбърт, Аризона, съгласно американски издания.

Форд благодари на почитателите си за любовта и известия във видео, оповестено в обществените медии, което наподобява демонстрира музиканта на болнично легло с забележим следоперативен белег на гърдите.

„ Предстои ми дълъг път, само че ви давам обещание, че това остаряло селско момче ще се върне “, сподели Форд, откакто анулира повече от две дузини дати на турне в Съединени американски щати.

„ Вероятно няма да е тази година и ненавиждам, че би трябвало да пропусна всички тези представления, само че се връщам. Връщам се. “

Форд също сподели, че е „ признателен “ на своите другари и звезди, които са протегнали ръка, до момента в който е бил в болничното заведение, както и на фамилията и годеницата си Меган.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР