Американският модел Кинси Волански, която нахлу полугола на терена на

...
Американският модел Кинси Волански, която нахлу полугола на терена на
Коментари Харесай

Полуголата фенка от финала в Мадрид била VIP гост на УЕФА

Американският модел Кинси Волански, която нахлу полугола на терена на " Уанда Метрополитано " в Мадрид по време на финала на Шампионската лига, е попаднала на стадиона като...VIP посетител на УЕФА.
 Полугола русокоска открадна шоуто във финала на ШЛ
Припомняме, че русокоската прекъсна мача Ливърпул - Тотнъм (2:0) за няколко минути в средата на първата част, до момента в който тичаше към центъра в нищожен бански с изписано на гърдите й името на уеб страницата и канала в Ютуб на гаджето й руснак Виталий Здоровецки - Vitaly Uncensored.

Тя самата разкри в Туитър по какъв начин се е появила на стадиона, като от обявата й излиза наяве, че на летището в Мадрид е получила първокласен комплект с билети за мача от " най-милия сладур, който работи за УЕФА ".

Девойката стана извънредно известна в часовете след мача, като небрежно почитателите й в Инстаграм станаха от 100 000 близо 2,4 милиона. За страдание поради хакерски офанзиви профилът й сега е недосегаем.

Волански прекара няколко часа в сектора след мача, а при освобождението й гаджето Виталий я хвана откъм гърба и се похвали във видео, че е поставил ръка на " най-известното дупе в света ". В момента двойката отмаря в испанския курорт Ибиса, като се любува на връхлетялата я популярност.

When you grow to 2.5m followers over night and then your account gets hacked...... just run it off kins. This is an emotional roller coaster???? pic.twitter.com/abZ2vW0zTT
— Kinsey wolanski (@KinseyWolanski) June 2, 2019
The sweetest guy who works for UEFA gave me this plaque in the airport???????????? pic.twitter.com/nLF83BnD8i
— Kinsey wolanski (@KinseyWolanski) June 2, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР