Американският модел и основател на козметичната компания Кайли Козметикс“, Кайли

...
Американският модел и основател на козметичната компания Кайли Козметикс“, Кайли
Коментари Харесай

Кайли Дженър оглави класация за най-младите милиардери на Форбс

Американският модел и създател на козметичната компания „ Кайли Козметикс “, Кайли Дженър, оглави класацията на списание „ Форбс “ за най-младите милиардери тази година не по-възрастни от 30 години.
Според изданието, благосъстоянието на 22-годишната предприемачка се прави оценка на $1 милиарда Миналия ноември Дженър продаде 51% от акциите на компанията на производителя на козметични артикули „ Коти “ за 600 милиона $, предава БГНЕС.
На второ и трето място в класацията са сестрите Александра и Катарина Андресен, надлежно на 23 и 24 години, всяка от които има 42% от акциите на норвежката капиталова компания „ Ферд “, учредена от татко им. Състоянието на всяка от сестрите се прави оценка на 1,1 милиарда $.
В първата десятка тази година за пръв попадат и Педро де Годой Буено, 29-годишен изпълнителен шеф на бразилската здравна компания „ Диагностикос де Америка “ със сътояние от 1,1 милиарда $, 29-годишната собственичка на немската компания-доставчик на съставни елементи за коли „ Дрекслмайер “ Лиза Дрекслмайер (1 милиард долара) и 30-годишният Людвиг Теодор Браун от Германия, който има дял във фармацевтичната компания „ Б. Браун “ с благосъстояние от 1 милиард $.
В същото време най-богатият предприемач в този лист е 29-годишният ирландец Джон Колисън, създател на системата за разплащане Страйп дружно с по-големия си брат Патрик: положението му се прави оценка на 3,2 милиарда $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР