Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон миналия петък.

...
Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон миналия петък.
Коментари Харесай

Бела Хадид протестира пред американското посолство в Лондон

Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон предишния петък.

Защо Бела Хадид в никакъв случай не се усмихва на фотоси

Като част от "Ден на гнева ", група, изразяваща недоволството си против решението на Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел, се беше събрала пред американското посолство в английската столица.

Към тях обаче най-неочаквано се причисли моделът Бела Хадид, която е с палестински генезис, а нейният татко идва в Щатите като емигрант.

Bella Hadid at the Free Palestine protest outside the American Embassy in London today. pic.twitter.com/lGZTjQF4Qs
— Bella Hadid Updates (@BellaHadidDaily) December 8, 2017
Известната манекенка се е прибирала от събитие на Оксфорд Стрийт, когато автомобилът й е бил заобиколен от протестиращите. Тя решила да се причисли и слязла от колата. Последвали са фотоси с стачкуващите, които обиколиха мрежата.

Bella Hadid putting words into action, marching with protestors in London in solidarity with Palestine, earlier this evening. #HandsOffJerusalem pic.twitter.com/gBFMINaKkT
— Lina - سيرين (@Lina_Serene) December 8, 2017
На фотосите се вижда, по какъв начин Бела е до плакати, които приканват за свободна Палестина и са срещу решението на президента Тръмп.

Way to go Bella Hadid: https://t.co/NUjuWUq981 #FreePalestine
— Dan Fishback (@dangerfishback) December 9, 2017
По-рано предходната седмиа манекенката изрази позицията си по отношение на проблема с емоцилнален пост в Инстаграм. "Много печален ден... Новините със страданието на палестинския народ ме карат да рева... Гледайки страданието на татко ми, братовчедите и палестинското ми семейство, вършат този пост още по-труден за писане. Йерусалим е домът на всички религии. А това, което се случи ни връща с пет крачки обратно и прави задачата да живеем в кротичък свят по-трудна. "

Бела Хадид: Болни сте да снимате през прозореца ми
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР