Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон. Като част

...
Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон. Като част
Коментари Харесай

Супермоделът Бела Хадид протестира с палестинци в Лондон заради Йерусалим

Американският модел Бела Хадид изненада протестиращи в Лондон. Като част от " Ден на гнева ", група, изразяваща недоволството си против решението на Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел, се беше събрала пред американското посолство в английската столица.
Към тях обаче най-неочаквано се причисли моделът Бела Хадид, която е с палестински генезис, а нейният татко идва в Щатите като емигрант, написа indy100.com, представен от vesti.bg.
 View image on Twitter  View image on Twitter

Известната манекенка се е прибирала от събитие на Оксфорд Стрийт, когато автомобилът й е бил заобиколен от протестиращите. Тя решила да се причисли и слязла от колата. Последвали са фотоси с стачкуващите, които обиколиха мрежата.
 View image on Twitter

 View image on Twitter

По-рано предходната седмица манекенката изрази позицията си по отношение на проблема с емоцилнален пост в Инстаграм. " Много печален ден... Новините със страданието на палестинския народ ме карат да рева... Гледайки страданието на татко ми, братовчедите и палестинското ми семейство, вършат този пост още по-труден за писане. Йерусалим е домът на всички религии. А това, което се случи ни връща с пет крачки обратно и прави задачата да живеем в кротичък свят по-трудна. "

Хадид е говорила неведнъж за компликациите, които е срещнал татко й, когато е дошъл в Америка и за палестинските си корени. Моделът е давала изявление, в което споделя, че се гордее, че е мюсюлманка. Когато са били деца със сестра й Джиджи, нейният татко ги е учил да се молят.

Снимките на Бела сега се радват на необятно публично утвърждение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР