Американският министър на отбраната Джеймс Матис заяви, че заплахата от

...
Американският министър на отбраната Джеймс Матис заяви, че заплахата от
Коментари Харесай

Пентагонът: Мощен ответен удар срещу Северна Корея

Американският министър на защитата Джеймс Матис съобщи, че опасността от нуклеарна ракетна офанзива от страна на Северна Корея се ускорява. Той насочи това предизвестие в Сеул, където беседва с южнокорейския си сътрудник Сон Йон-му, предадоха международните организации.

Матис обаче предизвести Пхенян, че неговите бързо напредващи стратегии за нуклеарно и балистично оръжие, няма да укрепят, а ще подкопаят неговата сигурност.

Ако Северна Корея продължава по сегашния път на балистичните ракети и атомните бомби, това ще бъде контрапродуктивно и в реалност ще понижи нейната сигурност, сподели Матис.

Министърът съобщи, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да одобряват една нуклеарна Северна Корея. Той я предизвести да не позволява неточности и сподели, че всяка офанзива против Съединени американски щати или против съдружниците им ще бъде разгромена и всяко потребление на нуклеарно оръжие ще бъде посрещнато от Вашингтон с масиран боен отговор, който ще бъде по едно и също време сполучлив и пагубен.



Матис е на обиколка в Азия преди за там да отпътува и американският президент Доналд Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР