Американският милиардер Джордж Сорос смята, че има някакво споразумение между

...
Американският милиардер Джордж Сорос смята, че има някакво споразумение между
Коментари Харесай

Сорос смята, че Facebook помага на Тръмп пак да стане президент

Американският милиардер Джордж Сорос счита, че има някакво съглашение сред Фейсбук и президента на САЩ Доналд Тръмп, съгласно което компанията оказва помощ на Тръмп в конкуренцията за президентските избори. Сорос сподели това в коридорите на интернационалния стопански конгрес в Давос.
" Мисля, че Тръмп и Фейсбук имат тип неофициално съглашение за взаимопомощ ", сподели Сорос, представен от Bloomberg. " Фейсбук ще работи [с Белия дом] за преизбиране на Тръмп, а Тръмп ще пази Фейсбук ", счита милиардерът.
По-рано Сорос неведнъж подлагаше на критика Фейсбук и Гугъл за това, че тези компании, съгласно него, монополизират пазара, затруднявайки нововъведенията и създавайки взаимозависимост от техните услуги.
Сорос, един от най-богатите хора в света, е създател и началник на хедж фонда " Сорос ". Според списание Forbes, благосъстоянието му доближава близо 25 милиарда $. През февруари 2016 година CNN заяви, че Сорос е дарил 6 милиона $ за президентската акция на претендента на демократите Хилъри Клинтън, която беше съперник на Доналд Тръмп. След успеха на последния на изборите през 2016 година Сорос го назова последовател на диктатурата и предсказа превръщането на САЩ в мафиотска страна.
59-те президентски избори в САЩ ще се проведат на 3 ноември 2020 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР