Американският лидер в онлайн търговията Амазон се сблъска с нов

...
Американският лидер в онлайн търговията Амазон се сблъска с нов
Коментари Харесай

Амазон на прицел за унищожаване на неупотребявани стоки

Американският водач в онлайн търговията Амазон се сблъска с нов напън от френското държавно управление, откакто ефирен репортаж през уикенда сподели, че компанията унищожава хиляди нови пелени, играчки и други непродадени или върнати артикули в съвършено положение.

Брюн Поарсон, министър на екологичния и взаимен преход на Франция, сподели след предаването в неделя, че е " шокирана " от изказванията и ще държи бизнеса " виновен " за сходни практики.

" В идващите месеци в Народното събрание ще бъде признат закон, който ще забрани този тип активност. Компании като Амазон към този момент няма да могат да изхвърлят артикули, които към момента могат да бъдат употребявани ", сподели Поарсон. Програмата " Капитал " на телевизия М6 сподели фрагменти от публицист, нает неотдавна в дистрибуторския център на Амазон в Саран, покрай Орлеан в централна Франция. Той съумял да снима служащи, които изхвърлят десетки кафе машини, неотворени кутии „ Лего “ и пакети с пелени в големи контейнери за отпадък, вместо да ги рециклират или подаряват за щедрост.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР