Американският лидер Джо Байдън се страхува само от един човек.

...
Американският лидер Джо Байдън се страхува само от един човек.
Коментари Харесай

Американски конгресмен:  Байдън се страхува само от един човек

Американският водач Джо Байдън се опасява единствено от един човек. И това е някогашният президент Доналд Тръмп. Това мнение изрази републиканският член на Камарата на представителите Марджъри Тейлър-Грийн в навечерието на речта на Тръмп в Айова, където се организират първичните избори на Републиканската партия.

„ Мисля, че Тръмп е единственият човек, от който Джо Байдън се опасява “, сподели тя.

Конгресменката добави, че Тръмп остава в „ положително въодушевление “ и е „ оптимист “. „ Три години чакахме този ден “, означи законодателят.

Победата на Тръмп на първичните избори в Айова се предвижда, наред с други, от CNN, NBC и Fox News. Те базират прогнозите си на междинни резултати от гласуването и личен разбор.

В понеделник в Айова се организират първите кокуси (срещи на партийни деятели, на които те избират своя кандидат) на републиканците, които ще дадат формален старт на процеса по установяване на претендента за президент на Съединени американски щати от тази партия. Конкуренцията на Тръмп включва някогашния дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, губернатора на Флорида Рон ДеСантис и предприемача Вивек Рамасвами.

Източник: ТАСС,  Превод SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР