Американският лекар Андрю Уайл (Andrew Weill) е разработил дихателната техника

...
Американският лекар Андрю Уайл (Andrew Weill) е разработил дихателната техника
Коментари Харесай

С невероятната дихателна техника „4-7-8“ ще заспивате само за 60 секунди!

 Американският доктор Андрю Уайл (Andrew Weill) е създал дихателната техника „ 4-7-8 “, която разрешава да преодолеете безсънието и да се научите да заспивате единствено за 60 секунди. Тази особена методика не изисква особено съоръжение и може да бъде изпълнявана на всяко комфортно място.

Прилагането на техниката стартира с надълбоко издишване през устата. След това би трябвало да вдишвате умерено през носа си, броейки до четири и да задържите дъха си, като броите до седем. След това е належащо да издишате през устата, като броите до осем. Авторът на техниката поучава да повторите оферти цикъл още три пъти.

„ Моля, обърнете внимание, че издишването би трябвало да е със свистене “, отбелязва Уейл. Той изяснява, че създадената техника на дишане покачва успеваемостта на засищане на белите дробове с О2, а също по този начин въздейства и на парасимпатиковата нервна система.

Според създателя на методологията, с цел да се преодолее безсънието и да се заспи за 60 секунди, е належащо да се извършва техниката „ 4-7-8 “ два пъти дневно, в продължение на шест до осем седмици. „ Дихателната техника ще ви разреши да почувствате връзката с тялото, както и да отвлечете вниманието си от ежедневните мисли, които ви пречат да заспите “, прибавя Вайл.

Инфо:
Can’t sleep? Try the 4-7-8 breathing technique that claims to help you nod off in 60 SECONDS

Симптомите, които са съществени признаци за съществуването на рискови чревни паразити!

Тези признаци могат да са признаци за съществуването   и други здравословни проблеми, само че в случай че забележите повече от два признака, е добре да посетите експерт. Наличието на чревни паразити е…

Цялата публикация

5 навика, с които действително ще възстановите мозъчните си кафези!

 

Въпреки, че неврогенезата се считаше дълго време за невъзможна, т.е. учените считали, че е невероятно да се възвръщат разрушените неврони, това изобщо не е по този начин. Трябва единствено да се следват…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР