Американският комик Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на

...
Американският комик Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на
Коментари Харесай

ВИДЕО запечата как пътник запали огън в тоалетната на самолет и си сготви

Американският комедиант Маркус Монро е запалил огън в тоалетната на борда на самолета, до момента в който машината била в полет, с цел да си подготви пържола. Той е снимал протичащото се, за което е бил подложен на критика в мрежата, оповестява Fox News.

Според информацията, пасажерът на самолетна компания Delta е запалил огън в тоалетната, с цел да снима видео за TikTok. По този метод комикът желал усили известността си. Първо мъжът снимал по какъв начин пече месо на огъня, а по-късно занесъл готовото ядене на мястото си, където го изял.

"Те към този момент нямат топла храна в самолетите, тъй че... измислих решение ", написал е Монро в коментар под видеото. По-късно видеото е отстранено от акаунта му.

Потребителите обаче са съумели да гледат записа, както и да го изтеглят и разпространят в интернет. Повечето от клиентите на Монро са реагирали отрицателно на неговите дейности.

Потребителите са го обвинили, че не е спазил разпоредбите за сигурност, както и за това, че е почнал да готви храна при такива нехигиенични условия. По-късно блогърът се е извинил на самолетната компания, като споделил още, че видеото е постановъчно.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР