Американският комик Ари Шафир вече е най-мразеният човек в САЩ.

...
Американският комик Ари Шафир вече е най-мразеният човек в САЩ.
Коментари Харесай

Комик се изгаври с Коби Брайънт - феновете го съсипаха

Американският комедиант Ари Шафир към този момент е най-мразеният човек в Съединени американски щати. Той пусна видео, в което признава, че се радва за гибелта на баскетболната легенда Коби Брайънт и приключва с " Умря 23 години по-късно. Този изнасилвач, който прикриха, тъй като са почитатели на Лейкърс! Но аз го ненавиждам! Поздравления за героя, който не помни да постави гориво в хеликоптера! Какъв прелестен ден! ".

Изказването му незабавно провокира гнева на хиляди почитателите на Брайънт, които от своя страна заплашиха Шафир с ликвидиране и желаеха да нахлуят в нюйоркския клуб, където работи той.

" Всеки път, когато някоя звезда почине, аз си върша смешка с него. Това ми е работата, не ненавиждам никого. Просто споделям по нещо неприятно сега, в който всички мислят единствено положително за индивида. Правя го от години. Работата ми е да заличавам богове. Трябваше да измисля нещо в действителност извънредно и го направих. Шегата беше единствено за моите почитатели, не трябваше да доближава до всички ", оправда се комикът, само че това не трогна хилядите, които го търсят, с цел да му отмъстят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР