Американският комедиен актьор Бил Козби, най-известен с главната роля в

...
Американският комедиен актьор Бил Козби, най-известен с главната роля в
Коментари Харесай

Бил Козби бе осъден на 3 до 10 години затвор за сексуално насилие

Американският комедиен артист Бил Козби, най-известен с основната роля в ситкома "Шоуто на Козби ", бе наказан на 3 до 10 години затвор за дрогиране и полово принуждение над жена през 2004 година, съобщи ДПА.

Това значи, че Козби ще излежи минимум три години в пандиза, преди да може да подаде молба за предварително освобождение. Той също по този начин е наказан да заплати санкция от 25 000 $.

"Никой не е над закона и никой не би трябвало да получава друго отношение според от това къде живее, кой е, или поради благосъстояние, популярност или даже филантропия. Извършването на полово принуждение с дрогиране има тежка цена и тази цена и свободата ви ", съобщи арбитър Стивън О'Нийл на делото в град Нористаун, щата Пенсилвания.

Адвокатите на 81-годишния Козби бяха поискали домакински арест.

Това е първото наказание на известно лице в ерата на придвижването #MeToo (Аз също), в което излязоха нескрито случаи на полово принуждение, осъществявано от известни мъже в развлекателната промишленост, публицистиката, политиката и софтуерните компании.

През април Козби бе открит за отговорен в дрогиране и полово принуждение на Андреа Констанд през 2004 година

Над 50 дами обществено упрекнаха Косби в полово принуждение в интервал от няколко десетилетия, само че единствено жалбата на Констанд стигна до съд.
Адвокатите на Косби обявиха, че ще апелират присъдата. Според експерти това може да придвижи делото до Върховния съд на щата Пенсилвания, а процедурата може да трае години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР