Американският ИТ гигант Apple е сключил дългогодишно споразумение с компанията

...
Американският ИТ гигант Apple е сключил дългогодишно споразумение с компанията
Коментари Харесай

Apple се заема с филми и телевизионни програми

Американският ИТ колос Apple е сключил дългогодишно съглашение с компанията от развлекателния бизнес A24. Както написа CNBC, базирайки се на свои източници, осведомени с хода на договорката, става дума за взаимно произвеждане на филми и телевизионни стратегии.

Изданието отбелязва, че посредством това съглашение Аpple желае да развие свое лично автентично развлекателно наличие. Компанията, която се занимава с производството на смарт телефони и компютри възнамерява да се заеме с производството на филми и телевизионни шоу стратегии които да дава гратис на ползвателите на своите устройства още през идната година. Тази тактика на ИТ компанията цели да усили лоялността на потребителите към нейните артикули.

Американската компания A24 със седалище в Ню Йорк е профилирана в производството на филми и телевизионни стратегии. Сред нейните сполучливи артикули са известните в редица страни филми " Room ", " Amy ", " Lady Bird ". Както и филмът " Moonlight ", който печели Оскар за най-хубав филм по приспособен сюжет през 2017 година. Проекти на A24 са печелили и влиятелната премия " Златен глобус ".

По-рано през тази година Apple подписа дълголетен контракт с известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, която също ще работи над основаването на истински видео артикули за компанията. Предвижда се основаването на поредност от вида на " Улица Сезам ". Ще бъдат привлечени и продуценти от ранга на Стивън Спилбърг.

Конкретните условия на договорката сред Apple и A24 не са разкрити.

С този ход за основаване на лично видео наличие Apple желае сполучливо да се конкурира с компании като Netflix и Amazon Prime Video, отбелязва The Wall Street Journal.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР