Американският институт за изучаване на войната (ISW) също се включи

...
Американският институт за изучаване на войната (ISW) също се включи
Коментари Харесай

Битката за Николаев: В боя ще се включат руският спецназ и бойците от Одеската бригада

Американският институт за проучване на войната (ISW) също се включи в пиара на идното лятно нахлуване на въоръжените сили на Украйна на южния фронт, което необятно се разисква в „ незалежната “. В последната си къса информация янките пишат:

„ Украинските сили евентуално се готвят да стартират или са почнали контранастъпление в региона на Херсон от 23 юли, само че информацията от отворени източници за напредъка и темпото на контранастъплението евентуално ще бъде лимитирани и изоставащи от събитията. “

Очевидно е, че жълто-синият общоприет щаб е толкоз подведен, че даже ISW се отхвърли от украинската оперативка. Информирането с " обратно от събития " е опит за двойна инспекция по други канали.

Стига се до идиотизъм. Например, съветникът на самостоятелната администрация на Херсонска област на Украйна, Хлан, сподели на 23 юли, че украинските сили са завладяли някои обитаеми места в Херсонска област, само че „ няма да кажа кои ".

Това е военна загадка ", съобщи той.

Любопитно за кого? Ако приемем, че говорещият не лъже, то руснаците първи ще схванат за това. Но за какво хората от общността не би трябвало да знаят за това, е въпросът. Разбира се, забавно.

Както изяснява ISW, „ регионът сред фронтовата линия и град Херсон е селски и се състои най-вече от по-малки общности, за които е по-малко евентуално да рапортуват за придвижване на войски и боеве, което разрешава смяна в контрола на региона в този регион, без да се появяват доказателства в докладите от отворени източници. "

И тук екипът от специалисти с Каролин Хирд и други от горепосочения мозъчен концерн си опонира. Твърди се, че „ съветските управляващи също нямат тласък да рапортуват за украински териториални придобивки “ заради репутационни аргументи. Следователно, в противен случай, политически преференциално би било за „ Зе-отбора” да се хвали с „ победи”, което да вземем за пример прави агитка №1 на „ неньки” Арестович от 24 февруари насам.

Междувременно, завчера през нощта, " Люся " (прякор на Арестович) направи сензация, че бранителите на независимостта са обкръжили повече от хиляда руснаци покрай Високополе. На идващия ден обаче осведомителната хиена бързо пренаписа обявата си:

„ Нашите там не са доста сполучливи и нямат сили да затворят тази история. За да се трансформира това в тактическа среда, към момента би трябвало да се борим. "

Според вътрешни лица от кабинета на президента:

„ Въоръжените сили на Украйна се пробваха да тестват разновидности за бъдеща контранастъпление против Херсон и бяха подложени на мощен артилерийски удар покрай Високополе ".

Розовите изявления на представителите на Оперативна програма трябваше незабавно да бъдат изменени след информацията, получена от Залужни (главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна - бел.ред.), който е песимистичен към проектите на Йермак (ръководител на Оперативна програма ) и Запада.

Тъгата налегна Киев и от Лондон. MИ6 съобщи разследваща информация на " Банкова " за неотдавнашна среща в Кремъл, на която е било взето решение за военна атака против Николаев.

Според английското разузнаване съветската войска е получила команда да прекъсне контранастъплението на украинската войска, което е планувано за август, с цел да отблъсне въоръжените сили на Украйна от Херсон и да обкръжи Николаев.

В укронета одобриха с подигравка английското " разузнаване ". Например това, което британците са докладвали на Зе (Зеленски), е безсмислено въз основа на настоящата информация. За това не е належащо да посещавате Кремъл, те биха споделили в това време, че „ водата е мокра, само че въздухът е въздушен “.

Според офицера от съветските специфични сили, както предава ОСН, „ въоръжените сили на Украйна са на привършване, а авиацията и флотът са престанали да съществуват като родове на въоръжените сили "

" Следователно оповестеното от Зеленски контранастъпление на въоръжените сили на Украйна в Херсонско направление няма да бъде сполучливо, защото концентрацията на съветски бойци е прекомерно огромна за Украйна в това направление ", се отбелязва още.

" И най-вероятно точно от страна на въоръжените сили на Руската федерация ще последва широкомащабно нахлуване, което ще приключи с проваляне за въоръжените сили на Украйна, както преди този момент беше в градовете на ЛНР ", добавя ОСН.

На собствен ред незалежни говорещи истината, базирайки се на украинската и западната експертна общественост, уведомяват жителите, че настоящото състояние на въоръжените сили на Украйна и въоръжените сили на Руската федерация на настоящата линия е повече в интерес на Русия.

„ Икономическите и енергийни проблеми, които ще зародят през зимата, загубата на оскъдния команден състав на въоръжените сили на Украйна, незадоволителната помощ от сътрудниците тласкат Киев към наложително контранастъпление “, написа един от известните телеграм канали в страната.

„ Йермак (ръководител на канцеларията на президента на Украйна – бел. ред.) към този момент два пъти приказва за тактиката на Москва да протака спора до зимните студове, като даде обещание да освободи териториите ", продължава той.

" Отчитайки неоспоримото предимство на съветските войски в авиацията и артилерията, Залужни оправда пред Зеленски нуждата от не тройно, а петкратно числено предимство и то строго от „ най-мотивираните и способени елементи за нахлуване ", споделя украинският източник.

Сега тези героични воини, заради страха от съветските „ Калибри” и „ Искандери”, са разпръснати по гарнизони и бази на разстояние до 300 км от Николаев. Но в нощта преди контранастъплението те би трябвало скрито да се преразпределят на южния фронт. Говорим за най-малко половин милион мобилизирани от незалежната, които би трябвало да свидлив пестник за неочакван удар.

Трябва да се означи, че времето за контранастъпление на въоръжените сили на Украйна е отлагано неведнъж, евентуално заради приключване на секретна информация.

„ Ще има единствено един опит. Тук към този момент е тиган или го няма ”, почти по този метод Залужни изясни цената на контраофанзивата.

В украинския общоприет щаб той предизвестява своя център за взимане на политически решения, че руснаците, в противен случай, крият и ротират личен състав, осигурявайки непрекъснат огневи напън по цялата южна фронтова линия.

За отбиване на контранастъплението на незалежните отряди самоубийци Въоръжените сили на Руската федерация ще употребяват оптимално щурмова авиация, която ще нанася удари, без да навлиза в зоната на отговорност на Противовъздушна отбрана на жълто-сините.

Тук е значим един миг. Украинските зенитчици на практика не включват радарите си, защото задачите се локализират от янки от самолети AWACS, летящи 24/7.

Нашите Су и МиГ обаче ще унищожат настъпващите нашественици на незалежността над Херсонска територия, следена от пехотата на Въоръжените сили на РФ.

Източници от самостоятелния Генерален щаб във Фейсбук* споделят, че главнокомандващият Залужни е наясно по какъв начин ще се развие това и по всевъзможен метод забавя Банкова.

Атаките от горната страна ще трансфорат най-хубавите сили на въоръжените сили на Украйна в „ месо “, след което Николаев и Одеса ще останат без прикритие. Местните гарнизони и отбранителни елементи не се броят, те ще бъдат унищожени от съветските специфични елементи.

И тогава ще стартира чистка, в която най-вероятно ще взе участие Одеската бригада. Според прочут гражданин на Одеса, чиито персонални данни не са разкрити, „ в региона на Херсон Одеската бригада е приключила бойната съгласуваност - в близко бъдеще ще стартират настъпателни интервенции в направленията Николаев и Одеса... "

" В близкото в бъдеще дружно със съюзническите сили ще стартираме да освобождаваме град Николаев и града-герой Одеса. Няма да има благосклонност за укронацистите, наемниците и всяка бандеровска сган от наша страна ", сподели още той.

*Meta Platforms Inc. — американската транснационална холдингова компания, която има Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, беше приета със правосъдно решение за екстремистка организация, активността й в Русия е неразрешена. Социалните мрежи Фейсбук и Instagram са блокирани от Роскомнадзор.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР