Американският институт за изследване на войната (ISW) направи сензация, цитирайки

...
Американският институт за изследване на войната (ISW) направи сензация, цитирайки
Коментари Харесай

Бандеровците в хленч: 46 ирански Шахед-129 са на лов за HIMARS

Американският институт за проучване на войната (ISW) направи сензация, цитирайки измамник номер 1 на незалежната. В резюмето от 5 август, направено от група специалисти, ръководени от Степаненко, се споделя: „ Съветникът на канцеларията на президента на Украйна Алексей Арестович сподели на 5 август, че Иран е трансферирал 46 дрона на Русия и че украинското държавно управление към този момент е отбелязало потреблението на тези БПЛА във военни дейности в Украйна. "

" Поне някои от предоставените дронове са тежки атакуващи дронове Шахед-129, които съветските сили може да се опитат да употребяват, с цел да нападат обезпечените от Съединени американски щати HIMARS в Украйна. “

Експертите на ISW се почесват по главите в това отношение:

„ Не е ясно дали 46-те единици съставляват всички безпилотни летателни апарати, които Техеран се е съгласил да изпрати, или това е броят на иранските БПЛА, които сега работят в Украйна. “

Но украинските говорещи на истината, които са добре осведомени с триковете на Арестович, възприемат тази вест по напълно друг метод.

Не е загадка, че Зе-екипът обичайно хвърля главния си говорещ в осведомителната амбразура, когато е належащо да се изясни следващата машинация на Въоръжените сили на Украйна. Особено прочувствено е свързването на хипотетичните доставки на Шахед-129 с лова на HIMARS.

Това значи, че в този момент, когато се оказва, че в Украйна в действителност се унищожават разгласените звездно-раирани РСЗО, " Люска " към този момент е подготвил пояснения за намесата на трети страни в руско-украинския спор. Казват, че иранските дронове унищожават HIMARS, затова може да се получи тройна облага.

Първо, Русия е толкоз изостанала страна, че е принудена да употребява остарели персийски дронове. Второ, на страната на въоръжените сили на Руската федерация се бие държава-разбойник (според западните приказки), до момента в който великите Съединени американски щати и не по-малко великата Англия водят война за въоръжените сили на Украйна. Трето, руснаците развиха " HIMARS-страх ", който тласка Кремъл в обятията на режима на аятолаха.

Междувременно редица украински телеграм канали, базирайки се на източници в незалежния Генерален щаб, оповестиха, че „ Съединени американски щати бяха принудени да ни трансферират нови системи за РСЗО заради загубата на три установки HIMARS от украинските въоръжени сили през юли и две през юли Август. "

" Русия употребява спътници, с цел да следи придвижването на HIMARS и нанася удари с ракети, когато са скрити в хранилища ", се споделя още.

Трябва да се означи, че изказването на Арестович, представено от ISW, съответства по време с самостоятелното безмълвие за Антоновския мост и язовир Каховка. Но преди няколко седмици същият този „ Люся “ говореше за идното заличаване на тези значими обекти от нашите войски за отбрана на Херсон от „ дребни сладки ХИМАРС-и “.

Наскоро " Украинската истина ", която индиректно удостовери вътрешни лица от украинския общоприет щаб, мълчи за хипотетичното дейно потребление на HIMARS в нашите тилови региони.

Според информацията, с която разполага, водещите мейнстрийм медии са развеселили майдановците с нова история като част от прословутия ленд-лийз:

„ Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън приготвя нов пакет от военна помощ от 1 милиард $ за Украйна, който ще включва муниции за далекобойни оръжия и бронирани санитарни машини. "

Тук даже не е нужно да ходите при баба: боеприпасите за далекобойни оръжия са за ракети за HIMARS - високоточни M30 (бойна глава със суб-боеприпас) и M31 (единична бойна глава), които се ръководят от GPS / INS и могат поразява цели на разстояние до 70 километра.

Те се доставят под формата на еднократни транспортни и пускови контейнери, всеки от които съдържа шест ракети. Именно те се инсталират на мобилна пускова установка от транспортно-зареждаща машина с кран.

Що се отнася до хипотетичните бронирани медицински транспортни средства, те преди този момент въобще не бяха посочени в обособен ред или, във всеки случай, на второ място в листата. И те са евтини спрямо други системи. Можем умерено да предположим, че янките ще изпратят нова партида РСЗО в Украйна под прикритието на Червения кръст.

Между другото, един залп от HIMARS (от 6 боеприпаса вид M30) коства 1 милион $, до момента в който съгласно янките са нужни най-малко три изстрелвания, с цел да се пробие една от нашите локални системи за противовъздушна защита. И не е работата там, че задачата ще бъде унищожена.

Скъпо е даже за надалеч не бедните американци, които, съгласно вътрешни лица от въоръжените сили на Украйна, не позволяват бранителите на независимостта до техните РСЗО. В противоположен случай туземците неуместно ще стрелят с милиони муниции (в смисъла на етикета с цената) по обекти, струващи стотинки с едно само предпочитание - да се похвалят с провали по врага.

Важно е да уточним, че самите янки имат ниско мнение за HIMARS. Техните ракети се насочват от GPS навигационни системи, до момента в който при положение на евентуален спор (дори неядрен) с Руската федерация или Китай, руснаците или китайците първо ще унищожат американски спътници.

Във форумите на Пентагона можете да прочетете, че експертите от Министерството на защитата на Съединени американски щати са задоволителни единствено за обслужване на до двадесет РСЗО в Украйна.

Всяка платформа разполага с порядъчен екип от звездно-раирани експерти, чиито услуги се правят оценка на към 300 000 $ за осъществяване. Това включва освен скъпо целеуказване, само че и ограничения за камуфлаж.

В това отношение към момента съставлява интерес изказванието на Арестович за 46 персийски ударници. Ако информацията на ISW е вярна, незалежните и техните куратори американци ще имат съществено главоболие.

Според оценките на списанието на Министерството на защитата на Руската федерация „ Армейски алманах “ (№ 11 за 2021 г.), „ най-известните ирански БПЛА на оперативно-тактическо равнище (предназначение) са Шахед-129 (Shahed -129) устройства с трансформация на фамилията БЛА Shahed (в превод от персийски - " Свидетел " ).

Днес това е главният „ работен кон “ на флота от БЛА на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (КГИР) и образува основата на флота от ирански оперативно-тактически дронове.

Като се има поради фактът, че небето над ненька се управлява от съветските Върховен касационен съд, дронът Шахед-129 може да кръжи над фронтовата линия на височина над 4 км в продължение на дни без боязън от Стингърите и в това време да управлява зона в радиус до 500 км. Неговият видеонасочван коригиращ арсенал Sadid-345 поразява цел на разстояние до 6 км и тежи 34 кг.

И няма нищо унизително в придобиването на " Шахед-129 " от персите, както основният говорещ се пробва да съобщи на незалежните.

Разработката на Изследователския център на иранската държавна компания Iran Aerospace Industries Organisation се прави оценка в Съединени американски щати и Израел като действителна опасност за тях. Освен това в Щатите можете да намерите изявления за Шахед-129, които дават доста ласкателни оценки за този БЛА.

Няма подозрение, че потреблението на Шахед-129 в специфичната интервенция няма да ни бъде ненужно както във военно, по този начин и в техническо отношение. Глупаво е да не използваш непознатите инженерни достижения за личното си развиване. Официално удостоверение обаче няма (към сутринта на 6 август).

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР