Американският художник Стивън Новак от Далас е създал истинска сцена

...
Американският художник Стивън Новак от Далас е създал истинска сцена
Коментари Харесай

Художник създаде сцена на клане за Хелоуин пред дома си и възхити интернет СНИМКИ 18+

Американският художник Стивън Новак от Далас е основал същинска сцена от филми на ужасите в двора си. Той е решил да провежда този пърформанс в чест на идния празник Хелоуин.

Фотографиите демонстрират, че художникът е разположил няколко манекени пред къщата си, които изобразяват убитите жертви. От гърба на единия стърчи верижен трион, сейф е паднал на главата на другия, а третият, с мачете в главата, виси от покрива.



Тази картина се добавя от торба с отпадък с подаващи се човешки остатъци, кофа с черепи и локви кръв. Всичко наподобява допустимо най-зловещо и реалистично.



Новак е отбелязал, че с цел да сътвори творението си, е трябвало да употребява към 75 литра изкуствена кръв, а заради неприятното време непрекъснато е трябвало да добавя тревата с нови червени локви.



В изявление за изданието Dallas Observer художникът е споделил, че хората, живеещи в неговия регион, постоянно се обаждали в полицията: „ убитите “ манекени изглеждали доста реалистично.



"Всяка заран край къщата ми минаха притежатели на кучета или хора, отправили се на джогинг, а аз стоях умерено и изливах нова кръв върху "труповете ", споделя Стивън Новак.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР