Американският град Ню Йорк обяви, че е назначил първият директор

...
Американският град Ню Йорк обяви, че е назначил първият директор
Коментари Харесай

Бивша учителка е назначена за "зъл унищожител на плъхове" в Ню Йорк

Американският град Ню Йорк разгласи, че е назначил първият шеф на програмата за понижаване на броя на гризачите. Това е работа в кметството, която работи за унищожаването на милионите плъхове в мегаполиса, съобщи Франс прес.

На поста застава Катлийн Коради единствено четири месеца след публикуването на оферта за работа, в която се посочваше, че се търси " злобен разрушител на плъхове ". 

Гризачите могат да се видят по улиците на града, в метрото и даже по домовете на хората

Според обявата идеалният претендент за тази позиция трябваше да е „ свръхмотивиран, много свиреп и решен да изследва всички вероятни решения от разнообразни ъгли, както и „ да има увереност и инстинкт на палач “, с цел да бъде реализирано „ всеобщо изтребване “ на вредителите.

Отделяйки милиони долари, общината в мегаполиса постоянно тества нови техники за заличаване на плъхове като изсъхнал лед или алкохолни вани.

В града живеят 9 милиона души, колкото са и плъховете. Още през 1842 година, когато посетил града, английският публицист Чарлз Дикенс се оплакал от тази злина.

От съда в Индия акцентират, че това не е първият път, в който плъхове изяждат доказателства по дело

Плъховете постоянно се виждат по улиците на Ню Йорк, на пероните в метрото, в кофите за отпадък. 

През 2015 година плъх стана звезда в интернет, когато се появи видео, в което гризач е сниман да тича по стълбите на метростанция с цяла пица в устата си.

Катлийн Коради е някогашна учителка и специалист по ръководство на отпадъците. Заплатата на сегашната ѝ служба ще бъде 155 000 $ годишно.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР