Американският гигант в онлайн търговията Amazon отчете рекордни продажби през

...
Американският гигант в онлайн търговията Amazon отчете рекордни продажби през
Коментари Харесай

Amazon с рекордни продажби през киберпонеделник

Американският колос в онлайн търговията Amazon регистрира рекордни продажби през киберпонеделника, акцентирайки, че денят е бил най-силен по продажби за компанията в целия свят, съобщи ДПА. Киберпонеделникът е първият работен ден след почивните дни за Деня на благодарността в Съединени американски щати.

Amazon посочи нощес, че потребителите са поръчали стотици милиони артикули от четвъртък, когато бе Денят на благодарността, до края на киберпонеделника.

Най-популярният артикул са бил " умните " устройства с гласово ръководство Echo Dot, уточни компанията.

Освен това дребните компании, които продават през Amazon, регистрират миналия понеделник като най-успешния по продажби. Те са продали 140 милиона произведения за петте дни от Деня на благодарността до края на понеделника, посочи Амазон.

Компанията за ДНК проби AncestryDNA е продала със 700 % повече от продукта си през киберпонеделника, в сравнение с през целия празничен интервал предходната година.

Веригата магазини за биохрани Whole Foods, която Amazon купи за 13,7 милиарда $ по-рано тази година, счупи върха си по продадени пуйки за Деня на благодарността, се показва в известието.

Amazon има към 380 000 чиновници по света и бързо пораства.

Понятието " киберпонеделник " стана факт през 2005 година. Целта му е да насърчи извършването на покупки онлайн след завръщането на хората в офисите им, където само са имали високоскоростна интернет връзка.

Терминът към момента се употребява, с цел да популяризира огромните онлайн понижения, въпреки че в този момент множеството хора имат непрекъсната връзка с интернет посредством телефоните или компютрите си.

Източник: БТА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР