Американският флот се изчерви до уши в петък, след като

...
Американският флот се изчерви до уши в петък, след като
Коментари Харесай

Американски военен пилот украси небето с гигантски пенис


Американският флот се изчерви до уши в петък, откакто негов водач „ изрисува ” в небето голям пенис, употребявайки кондензационните пътеки от многомилионния си боен аероплан F-18.

Очевидци от града Оканоган, на запад от щата Вашингтон не пропуснаха да снимат и разгласяват в интернет пространството фотосите на гигантския небесен фалос. Живуща в града майка даже се е оплакала пред телевизия KREM 2 за случилото се, жалвайки се, че се е наложило да изяснява на децата си какво е това в небето.

"Още като видях по какъв начин изрисува двата кръга ми стана ясно накъде отиват нещата и не можах да спра да се смея", споделя пък различен очевидец.

Едва по-късно от военноморското командване признаха със позор, че самолетът в действителност е "оставил кондензирана въздушна пътека, наподобяваща на нецензурно изображение".

„ Действията на въздушния екипаж са безусловно неприемливи и неетични по отношение на полезностите на флота. Военноморските сили се извиняват за този необмислен и хлапашки акт ”, заяви говорителката на военноморската база на Уидби Айлънд старши лейтенант Лесли Хъбел. Тя даже акцентира, че въздушният екипаж ще бъде осъден съществено за шегата си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР