Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО, пише

...
Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО, пише
Коментари Харесай

Американският флот: Три клипа с НЛО са истински

Американският флот удостовери достоверността на три видеоклипа с НЛО, написа Си Ен Ен. Военните са безапелационни, че не знаят какво съставляват сниманите обекти, само че не желаят да вършат догадки.

Клиповете бяха оповестени в платформата “Ютуб”.

НЛО или неидентифициран летящ обект е термин, който отбелязва всеки летящ обект или небесна особеност, която не може директно да бъде обяснена с познати физични, химични или метеорологични феномени, нито с позната земна техника.

Клиповете бяха оповестени от декември 2017 до март 2018 година, като на тях виждаме бързодвижещи се продълговати обекти. Те са снимани с инфра червени датчици на американската войска.

Единият запис е изработен през 2004 година Сензорите заключват върху НЛО-то като цел, само че то е прекомерно бързо, с цел да го проследят и изчезва от лявата страна на фрагмента.

Другите два клипа са от 2015 година и съдържат аудио записи на американските водачи, които се пробват да схванат какво виждат.

“Това би трябвало да е някакъв прокълнат дрон, братче”, споделя един от записаните водачи на своя сътрудник. “Боже! Те летят против вятъра! Пич, погледни това нещо!”, продължава записът.

Признаването и следствието на сходни записи за тяхната достоверност се прави за да се насърчат по-младите водачи да рапортуват сходни явления, защото те постоянно заплашват живота на военните.

Публикуваните клипове демонстрират единствено част от флота аномалии, които били много чести, разясняват военните.
НЛО или тест на ракета?: Загадъчен светещ обект в небето над Китай (ВИДЕО) В китайските обществени мрежи се появи видео със странното събитие
“Дълги години нашите летци не рапортуваха сходни събития поради стигмата към терминологията НЛО, както и множеството теории какво може да бъде”, изяснява представителят на американския флот Джо Градишер пред Си Ен Ен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР