Американският флот обяви, че е засечена акустична аномалия, консистента с

...
Американският флот обяви, че е засечена акустична аномалия, консистента с
Коментари Харесай

Засечен е звукът от имплозията на Титан

Американският флот разгласи, че е засечена " акустична особеност, консистента с имплозия под вода “ малко откакто подводницата " Титан “ изчезнала от радарите, оповестяват международните медии.

Информацията мигновено е предадена на американската брегова защита, която е употребила данните, с цел да стесни региона на търсене на подводницата.

Припомняме, че дребният подводен уред изчезна в края на предходната седмица откакто започна експедиция до останките от " Титаник “. След няколко дни търсене стана ясно, че е претърпял пагубна имплозия.

Какво тъкмо се е случило?

От флота оповестиха, че засечените по-рано звуци очевидно са идвали от други кораби в региона. Това е по този начин, тъй като при случая петимата души на борда са починали незабавно.

Според данните от избавителната акция имплозията евентуално се е случила малко след началото на експедицията, когато в региона към момента не е имало избавителни кораби, които да засекат звука.

Експерти настояват, че хирдофони и микрофони, които са на дъното на океана още от времената на Студената война може да са засекли звуците от случая. Именно тези данни ще дадат по-ясна картина по кое време тъкмо се е случила имплозията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР