Американският финансов магнат Джефри Епстайн е намерен мъртъв в килията

...
Американският финансов магнат Джефри Епстайн е намерен мъртъв в килията
Коментари Харесай

Американският финансов магнат Джефри Епстайн се е самоубил в килията си

Американският финансов магнат Джефри Епстайн е открит мъртъв в килията си. Тялото му е намерено към 07:30 ч. тази заран в пандиза в Ню Йорк, оповестява Би Би Си.

Според ABC News милиардерът се е самоубил.

Преди 2 седмици Епстайн е направил опит да се обеси и е бил открит да лежи в съвсем без схващане на пода.

Той беше упрекнат за трафик на малолетни девойки за полова употреба, само че пледираше почтен.

Неотдавна на Епстайн му бе отказано да излезе от пандиза под гаранция, като юристите му възнамеряваха да апелират този отвод.

Епстайн бе богат управител на хедж фондове, който в миналото е бил другар с някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, английския принц Андрю и настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

На 6 юли финансистът беше задържан след нов обзор на в миналото защитаваното в загадка съглашение, което финансистът подписа с прокуратурата.

През 2008 година той се е признал за отговорен пред съда във Флорида по обвинявания, че е подтиквал и доставял за проституция лица на възраст под 18 години. Споразумението тогава е поставило завършек на следствие, което можеше да докара до пожизнен затвор за Епстайн, осведоми Българска телеграфна агенция.

Вместо това той беше наказан на 13 месеца затвор и трябваше да заплати компенсации на десетки от тогавашните си жертви. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР