Американският финансист и извършител на сексуални престъпления твърди, че е

...
Американският финансист и извършител на сексуални престъпления твърди, че е
Коментари Харесай

Книга на американски журналист разкрива връзка между Епщайн и принцеса Даяна

Американският финансист и причинител на полови закононарушения твърди, че е придружавал на няколко събития. Това разкрива новата книга на американския публицист Майкъл Уолф " Твърде известни ", представена от „ Дейли Мейл “.

Книгата хвърля светлина върху непубликувано до момента изявление с Епщайн, в което той твърди, че е излизал с принцеса Даяна, когато е запитан от Уолф.

" Придружавах я от време на време ", дава отговор той.

Епщайн обаче премълчава детайлностите, като в никакъв случай не разкрива времето или мястото на хипотетичните им излизания. Даяна в никакъв случай не е твърдяла, че е била другарка с финансиста, а и няма фотоси на двамата дружно.
 Кристен Стюарт: Принцеса Даяна е била ужасяващо самотна Кристен Стюарт: Принцеса Даяна е била ужасяващо самотна
Кристен Стюарт счита, че принцеса Даяна е била " най-изолираният човек " и ужасяващо самотна. 31-годишната актриса играе ролята на покой...

„ Дейли Мейл “ отбелязва, че съгласно някои спекулации двамата може да са се срещнали в Ню Йорк, където Епщайн има градска вила на стойност 37 млн. паунда (50 млн. долара).

Осъден за полово закононарушение, Епщайн беше открит мъртъв в затворническата си килия през 2019 година, като гибелта му беше оповестена за самоубийство. Принцеса Даяна умира в автомобилна злополука през 1997 година

Връзките с починалия полов нарушител към този момент накърниха репутацията на един от членовете на английското кралско семейство - принц Андрю, който сега е изправен пред обвинявания в полово принуждение от страна на Вирджиния Робъртс Джуфре, която по това време е била на 17 години. Джуфре е една от хипотетичните жертви на кръга на Епщайн, занимаващ се със полов трафик. Херцогът на Йорк изрично отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване, само че мненията му за другарството му с Епщайн в изявление за Би Би Си през 2019 година провокираха мощен звук. Малко след изявлението принц Андрю трябваше да се откаже от кралските си отговорности.

Според окръжния арбитър на Съединени американски щати Люис Каплан чуването в гражданския развой по обвиняванията на Джуфре може вероятно да се случи сред септември и декември 2022 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР