Американският депутат Томас Маси обмисля да внесе законопроект за премахване

...
Американският депутат Томас Маси обмисля да внесе законопроект за премахване
Коментари Харесай

Краят на Федералния резерв – нов законопроект заплаха за централната банка

Американският народен представител Томас Маси обмисля да внесе законопроект за унищожаване на Федералния запас, което провокира разнородни реакции в крипто общността.

В анкетата , извършена в обществената медийна платформа X, Маси попита почитателите си дали би трябвало да внесе законопроект за унищожаване на Федералния запас.

Към момента 86.7% от участниците гласоподаваха в интерес на премахването на Федералния запас, до момента в който единствено 2% показаха поддръжка за Федералния запас. Освен това 10% от гласувалите избраха да изчакат резултата от анкетата. Тя регистрира настроенията на крипто запалянковците във връзка с централните банки и тяхното влияние върху пазара.

Ходът на републиканеца Томас Маси за изследване на мненията по отношение на премахването на Федералния запас съответствува с опасенията на крипто общността по отношение на въздействието на централните банки върху финансовите пазари. Докато доста консуматори гласоподаваха за унищожаване на Фед, няколко анализатори се застъпиха за про-крипто законодателство вместо това.

Паркър Люис от Zaprite предложи американският принцип да включи конкуренция на Федералния запас, а не напряко закриването му. Други повториха това мнение, като подчертаха смисъла на Биткойн и крипто регулациите в този развой.

По сходен метод Пиер Рошар, вицепрезидент по BTC майнинг изследванията в Riot Platforms, акцентира нуждата от устойчиво законодателство за противопоставяне на хиперинфлацията в щатски долари. Той също по този начин предложи Биткойн да бъде освободен от налози, с цел да се конкурира с $, което евентуално може да докара до последователното унищожаване на Федералния запас.

Биткойн и блокчейн технологията се появиха в отговор на несъразмерната концентрация на паричната политика и финансите, като се застъпиха за децентрализация на финансовите транзакции. Приемането на водещата криптовалута акцентира мощното предпочитание за децентрализация в крипто общността.

Освен загрижеността за Федералния запас, крипто средите подлагат на критика регулаторните политики на Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища, наблягайки пречките в регулаторната среда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР