Американският държавен секретар Майк Помпео заяви, че за САЩ Китай

...
Американският държавен секретар Майк Помпео заяви, че за САЩ Китай
Коментари Харесай

Помпео: Китай трябва да запази подходящото си място в света


Американският държавен секретар Майк Помпео съобщи, че за Съединени американски щати Китай е в най-хубавия случай стратегически съперник .

" И стината е, че Иран е агресор, а не подтиснат . Истината е, че в най-хубавия случай Китай е стратегически съперник , който употребява принудата и корупцията като свои принадлежности. Истината е, че не можем да разчитаме на провалени тактики . Има още доста работа, с цел да убедим ръководителя на Държавния съвет на КНДР Ким Чен-ун да се откаже от нуклеарните оръжия, истината е, че няма да реализираме мир в Афганистан без наличието на всички страни на преговорната маса. Демокрация във Венецуела е в полза на нашето полукълбо . Трябва да поставим обилни старания, с цел да реализираме това. Истината е, че всяка страна би трябвало да споделя тежестта на тази световна задача, с цел да реализира сигурност в света ", разяснява Помпео, представен от ТАСС.

Изказвайки се във Фондацията за консервативно завещание във Вашингтон, ръководителят на Министерството на външните работи на Съединени американски щати акцентира, че неговото обвързване като държавен секретар на Съединени американски щати е да " вижда света подобен, какъвто е ".

В същото време той отбелязва, " nие събрахме още веднъж " четворката " - пакт за сигурност с Япония, Австралия, Индия и Съединени американски щати , който е в хибернация от девет години. Това ще бъде извънредно значимо за по-нататъшните старания за гарантиране, че Китай резервира единствено подобаващото място в света ", изяснява държавният секретар.
 Съединени американски щати е подготвен с всички военни качества да пази мира
Съединени американски щати е подготвен с всички военни качества да пази мира

Пентагонът желае да сътвори огромна и по-смъртоносна мощ против Русия и Китай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР