Американският държавен секретар каза днес, че САЩ работят с Германия,

...
Американският държавен секретар каза днес, че САЩ работят с Германия,
Коментари Харесай

САЩ: С Германия ще ограничим руското влияние върху Северен поток 2

Американският държавен секретар сподели през днешния ден, че Съединени американски щати работят с Германия, с цел да се опитат да лимитират възможното влияние от завършването на съветския газопровод " ", съобщи Ройтерс.
Блинкен даде да се разбере, че може да бъдат готови още наказателни ограничения против участниците в плана, съобщи. " Разбира се, ние също по този начин имаме спомагателни благоприятни условия във връзка с тези, които дават обезпечаване или други разрешителни ", сподели той пред сенатската комисия за държавните разноски.
 Блинкен: Трябва да притиснем Русия, с цел да извършва интернационалните отговорности Блинкен: Трябва да притиснем Русия, с цел да извършва интернационалните отговорности
Американският държавен секретар Антъни Блинкен посочи необходимостта да се притиска Русия, с цел да извършва тя интернационалните си з...
Правителството на американския президент Джо Байдън е срещу плана, защото той може да усили съветското въздействие върху Европа посредством доставките на природен газ и да навреди на Украйна. Според Блинкен взаимната работа с Германия по въпроса е работлив метод. " Ние желаеме да сме сигурни, че европейците ще подхващат нужните стъпки за отбрана, понижаване, справяне с възможни неподходящи последствия от снабдяването с газ през този водопровод ", съобщи той.
Германия желае газопроводът на стойност 11 милиарда $ да бъде приключен. Блинкън сподели, че се чака тръбопроводът да бъде приключен, като се има поради, че той е съвсем подготвен, само че добави: " Има разлика сред физическото довеждане докрай на тръбопровода и това той да стартира да работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР