Американският боксьор Джарел Милър намери нова цел на своите подигравки,

...
Американският боксьор Джарел Милър намери нова цел на своите подигравки,
Коментари Харесай

Милър скочи на Уайт: Той е клоун, никой не го е страх от него

Американският боксьор Джарел Милър откри нова цел на своите насмешки, откакто едвам не беше пребит от Антъни Джошуа при тяхната първа среща отвън кръга.
This big baby miller guy @BIGBABYMILLER is pants if he wants it September and the money is right let's make it happen @EddieHearn #BIGFIGHTS
— Dillian Whyte (@DillianWhyte) July 30, 2017 Той скочи на Дилиън Уайт с няколко обидни изречения.
" Не се опасявам от Дилиън. От никой не се опасявам - сподели Милър. - Ако Антъни Джошуа не е подготвен да се бие с мен за купата, уповавам се да се изправя против Дилиън. Тази победа ще ми помогне да получа престиж във Англия. Уайт е смешник. Никой не се опасява от него. Неговият единствен триумф е успеха над Лукас Браун. Не се бие неприятно. Но когато се кача на кръга с него, ще видите по какъв начин държанието му ще се промени. Не съумя да спре много по-лекия Джоузеф Паркър. Да забележим по какъв начин ще се оправи с страшилище, което пуска по 80 удара на рунд. "
Следващият мач на Милър е против Богдан Дину. Двамата ще се бият на 17 ноември. Уайт не остана задължен. Той дефинира Милър като 130-килограмово плюшено мече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР