Американският боец от смесените бойни изкуства Колби Ковингтън смята, че

...
Американският боец от смесените бойни изкуства Колби Ковингтън смята, че
Коментари Харесай

Американец смята, че UFC е ударила дъното с Хабиб

 Мениджърът на Хабиб съпостави Конър с продажница
Американският войник от смесените бойни изкуства Колби Ковингтън счита, че най-популярната верига в спорта UFC е стигнала дъното поради Хабиб Нурмагомедов.

Американецът не за първи път се изрича сериозно по адрес на състезаващия се под флага на Русия дагестанец. Повод за думите му още веднъж стана държанието на Хабиб след мача с Конър Макгрегър, когато той прескочи огражденията на осмоъгълника и налетя на човек от публиката, оказал се един от треньорите на Макгрегър.

" По-лошо от това не може да бъде. Достигнахме безспорното дъно, откакто фенът на овцете Хабиб излезе от осмоъгълника и сложи под опасност живота на почтени хора. В наши дни всичко продава ", разяснява Ковингтън пред уеб страницата MMA Fighting.

Самият Ковингтън е много спорна фигура, защото непрекъснато притегля вниманието със смелите си изводи. Той също по този начин дефинира Макгрегър като " приключил със спорта наркоман ", а всички бразилци за " мръсни животни, които ще бие наред ".

" Аз съм неприятният воин. В действителния живот побеждават единствено неприятните и злодеите ", споделя в свое изявление американецът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР