Американският автор Джордж Р. Р. Мартин представи новата си книга,

...
Американският автор Джордж Р. Р. Мартин представи новата си книга,
Коментари Харесай

Авторът на Игра на тронове представи новата си книга

Американският създател Джордж Р. Р. Мартин показа новата си книга, която ще бъде издадена през ноември. Но почитателите могат да бъдат разочаровани, когато научат, че това не е най-очакваната шеста част от сагата " Игра на тронове ".
В романът, който носи заглавието " Огън и кръв ", действието се развива няколко епохи преди " Игра на тронове " в същия приказен свят на Вестерос, написа създателят в блога си. Мартин акцентира, че това не е разказ, а по-скоро исторически текст, описващ историята на династията " Таргариен " на Вестерос.
От 2012 година създателят е разгласил от време на време няколко пасажа от новата си книга. Попитан за шестата книга от " Игра на тронове, " Ветровете на зимата ", Мартин сподели: " Не, зимата не идва..., най-малко не през 2018 година "
Между 1996 година и 2011 година Мартин разгласява пет тома от поредицата " Игра на тронове ", с шест години пауза сред четвъртата и петата.
След шестия сезон на феноменалния ефирен сериал, сценаристите не базират напълно историята на книгите на Мартин, а стартират да я досътворяват сами. В предходните сезони продуцентите от HBO също вкараха новости в истинската история.
Сериалът, чийто осми и финален сезон се чака през 2019 година, към този момент е натрупал рекорден брой от 38 награди " Еми ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР