Американският автомобилен състезател и каскадьор Кен Блок пусна ново видео,

...
Американският автомобилен състезател и каскадьор Кен Блок пусна ново видео,
Коментари Харесай

С вратите напред по най-опасния път в света

Американският авто играч и каскадьор Кен Блок пусна ново видео, което за първите пет часа направи над милион гледания в You Tube. По традиция, клипчето е изпъстрено с впечатляващи трикове, дим от гуми, само че за разлика от станалите обичайни видеа Gymkhana, това се назовава Climbkhana и е снимано на именития път " 99 завоя ".

Във видеото Кен Блок е зад кормилото на към този момент познатия ни от други клипове, пикап Hoonitruck. Това е къстъм осъществяване на остарял пикап F-150 от 1977 година. Колата е оборудвана с V6 мотор с размер 3.5 литра и с мощ 927 конски сили. Максималният въртящ миг също е впечатляващ - 952 Нм.

Вижте какво прави Кен Блок с тази кола на един от най-опасните пътища в света. " 99 завоя " е пътна права в Китай и се смята от експертите за една от най-сложните и рискови " серпентини " в света. Намира се в планината Тянмън, а върхът на трасето се държи от електрическия първообраз на VW, обозначен с показател ID.R. Изпълнението на Кен Блок не е толкоз бързо, само че е надалеч по-впечатляващо. Приятно гледане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР