Американският автомобилен концерн Chevrolet, чието лого стои на фланелките на

...
Американският автомобилен концерн Chevrolet, чието лого стои на фланелките на
Коментари Харесай

Ключов спонсор бие шута на Юнайтед

Американският авто тръст Chevrolet, чието лого стои на фланелките на Манчестър Юнайтед в последните пет години, няма желание да възобновява контракта си в клуба поради слабите резултатите на тима.

Компанията подписа впечатляващ контракт с "червените дяволи " още през 2012, само че едвам две години по-късно съглашението влезе в действие. Седемгодишният договор бе на стойност 410 милиона паунда. По този индикатор клубът от "Олд Трафорд " е преди всичко в Англия.

Договорът изтича след края на идващия сезон, само че съгласно "Дейли Мейл " и "Дейли Мирър " от Chevrolet към този момент са решили, че няма да възобновяват партньорството си с Манчестър Юнайтед.

В интерес на истината от General Motors още първоначално са решили, че договорът не е доходоносен за компанията и затова тогавашният маркетинг шеф е бил уволнен единствено 48 часа след подписването на съглашението. Впечатлението се затвърдило от неналичието на значими титли в последните години.

Двете страни отхвърлят коментар за момента, само че упоменатите издания настояват, че "Олд Трафорд " към този момент търсят нов спонсор за фланелките на "червените дяволи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР