Американският актьор Том Ханкс ще води предаване, посветено на встъпването

...
Американският актьор Том Ханкс ще води предаване, посветено на встъпването
Коментари Харесай

Том Ханкс ще води предаване за встъпването в длъжност на Джо Байдън

Американският артист Том Ханкс ще води предаване, отдадено на встъпването в служба на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, което ще бъде предавано по едно и също време от всички огромни американски телевизионни канали, осведоми Българска телеграфна агенция.

В него ще вземат участие и музикални посетители като Джон Бон Джоуви и Джъстин Тимбърлейк. Тимбърлейк и Деми Ловато към този момент потвърдиха присъединяване си в плана.

Програмата е била замислена и ще бъде осъществена с присъединяване на предизборния щаб на Байдън. Тя ще замести нормалната гала по встъпването в служба на американския президент, която беше анулирана тази година поради пандемията и в полза на публичния ред.

През 2009 година Арета Франклин пя по време на първата гала по встъпване в служба на президента Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият. Тогава се изявиха също Брус Спрингстийн, Ю-Ту, Шакира, Стиви Уондър и други

Четири години по-късно избраният отново президент заложи на Бионсе, която изпя националния химн.

През 2017 година Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския получи поддръжката на второразредни и третозарзредни звезди, защото беше недолюбван от шоубизнеса.

Специалното предаване "Celebrating America " ще бъде излъчено от 20:30 до 22:00 часа американско източно общоприетоо време по телевизионните канали ABC, CBS, NBC, CNN и MSNBC, както и в Ютюб.

Предаването ще отдаде респект и на героите от първа линия по време на пандемията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР