Американският актьор Стивън Сегал участва при учредяване в Москва на

...
Американският актьор Стивън Сегал участва при учредяване в Москва на
Коментари Харесай

Стивън Сегал участва в Москва в учредяването на международното движение на русофилите на Николай Малинов

Американският артист Стивън Сегал взе участие при основаване в Москва на Международно придвижване на русофилите.

Инициативата на Николай Малинов, началник на българското придвижване " Русофили ", е подкрепена от външното министерство на Русия и съветския първи посланик Сергей Лавров, съобщи Българска национална телевизия.

Присъствието на айкидо звездата от екшън филмите с бойни изкуства Стивън Сегал на събитието не е ненадейно. От години някогашният артист живее в Русия. Той е представител на съветското външно министерство за филантропичните връзки със Съединени американски щати и Япония. През ноември 2016 година персонално Владимир Путин му връчи съветски паспорт.

Днес Стивън Сегал съобщи, че се усеща русофил, защото татко му е бил руснак и той е бил отгледан в среда, в която е обикнал съветската просвета. През 2011 година екшън артистът постави клетва като заместник-шериф на окръг Хъдспет в Тексас и се зае да охранява границата сред щата и Мексико. Седем години по-късно той беше упрекнат в полов тормоз.

Иначе Стивън Сегал се дефинира като будист. Той има американско, сръбско и съветско поданство. Има и седем деца от четири дами. Първата му брачна половинка е японка, а актуалната е монголска танцьорка от Улан Батор.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР