Американският актьор Стивън Сегал получи руския си паспорт лично от

...
Американският актьор Стивън Сегал получи руския си паспорт лично от
Коментари Харесай

Холивудската звезда Стивън Сегал получи руския си паспорт от Путин

Американският артист Стивън Сегал получи съветския си паспорт персонално от президента Владимир Путин на специфична гала в Кремъл, съобщи „ Руптли ”.
Холивудската звезда желае да прекарва „ няколко месеца в годината със своите другари в Русия” още при започване на ноември, когато беше подписан указът, с която получи съветски паспорт.

Тогава в диалог с публицисти от далекоизточния остров Сахалин през септември 64-годишният артист съобщи, че не изключва опцията да стане съветски жител.

„ Руското поданство, мисля, се задава на хоризонта. Много бих желал да извозвам няколко месеца в годината със своите другари в Русия, с хората, които ме обичат и ме чакат тук”, сподели той.

През последните години Сегал е чест клиент в Русия и е придружавал президента Путин на разнообразни събития, свързани с бойни изкуства. Той е прочут и като бранител на политиката на съветския водач.

През януари Сегал получи и сръбски паспорт. Връчен му беше персонално от премиера на страната Александър Вучич. Тогава холивудската звезда даде обещание да разпространява Сърбия като туристическа дестинация.

През август Сегал си купи цялостен етаж от къща в беларуската столица Минск. По време на визитата си там Сегал се е срещна и с президента Александър Лукашенко. Сегал прегледа персоналното стопанство на Лукашенко и опита отгледаните там моркови.

През 2014 година пък Сегал почива на българския курорт „ Св. Влас”. Тогава беше засечен да се забавлява с латино шлагери и кубински танцьори на централния плаж. Звездата беше в компанията на братя Диневи и тогавашния кмет на града Иван Николов.

Други задгранични звезди, получили през последните години съветско поданство от Кремъл, са френският артист Жерар Депардийо и американският боксьор Рой Джоунс-младши.

Стивън Сегал е роден през 1952 година в щата Мичиган. Филмографията му включва над 120 произведения. Сред най-популярните са „ Труден за убиване”, „ Под обсада”, „ Опасна зона”, „ Открити рани”, „ Човекът сянка”. Негови сътрудници на снимачната площадка са били Томи Лий Джоунс, Майкъл Кейн, Упи Голдбърг, Дани Трехо и други холивудски звезди.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР